17 Disember 2009

Teka-Teki :: 3 cerita

1. Ada satu kapal terbang. Dalamnya terdapat seorang penumpang gila. Tiba-tiba dia buang
something dari flight tu. Apakah benda yang dibuangnya?

2. Ada seorang budak. Naik basikal. Sampai dekat sebuah simpang tiga jalan tiba-tiba, dia arwah. kenapa?

3. Ada satu jenazah ni, pabila ditanam tak muat-muat walaupun tukang korek lubang kubur tu
dah ukur elok-elok bin betul-betul. Kenapa mayat tu tak muat?













Jawapan:
  1. Dia buang piano...kenapa? Eh! suka hati aku lah nak dia buang apa..ni teka-teki aku lorh...
  2. Sebab piano yang orang gila tu buang dah terhempap kat budak yang tak berdosa tu
  3. Sebab ada piano melekat kat tubuh mayat tu..

P/S: Jangan marah aa...

Related Articles

0 Komentar:

Amirrul Rabbani Rashid. Dikuasakan oleh Blogger.